"Nainggolan puši, zato mu dajem sobu s terasom"

Fleksibilan stav Marka Wilmotsa

"Nainggolan puši, zato mu dajem sobu s terasom"

Lista profesionalnih fudbalera koji konzumiraju cigarete je poprilično dugačka.

Mnogi od njih nisu zaista pravi pušaci, već su imali nezgodu da se nađu u pogrešnom trenutku na pogrešnom mjestu, međutim ime koje među ozbiljnim i trajnim konzumentima predstavlja iznenađenje je Radja Nainggolan. 

Fudbaler Rome svojim nastupima pokazuje da mu ovaj porok ne predstavlja problem, a prilično fleksibilan stav prema tome i selektor Mark Wilmots. 

"Ako mu je to potrebno ponekad neću da ga sputavam. To je njegovo tijelo i dok dobro igra nema probleme. Uvijek se potrudim da mu dam sobu sa terasom, da se alarm ne bi oglašavao. Mislim da je on jedini u reprezentaciji koji puši, a njegov je problem ako bude igrao do 30. a ne do 35. godine", izjavio je Wilmots. 

Među fudbalerima koji konzumiraju cigarete spomenut ćemo i Marija Balotellija, Fabija Coentraa, Dimitra Berbatova...

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi