Najdenov postao prvi Makedonac u Egiptu

Reprezentativac Makedonije napravio sjajan transfer

Najdenov postao prvi Makedonac u Egiptu

S. Mlaćo

Nogomet u Makedoniji iz godine u godine sve je jači i kvalitetniji, te samim tim i popularniji.

 Brojni menadžeri, te inostrani klubovi nova lica pronalaze upravo u toj zemlji, a sami rezultati prvaka te zemlje Vardara dovoljno govore.

Da je su Makedonci na cijeni, govori i današnji transfer sada već bivšeg člana Rabotničkog 26-godišnjeg Bojana Najdenova koji je potpisao za SC Smouha, člana Premijer lige Egipta.

Najdenov je potpisao trogodišnji ugovor, a mediji u Makedoniji uveliko pišu o ovom transferu, s obzirom da je Najdenov postao prvi Makedonac u historiji te zemlje koji je potpisao za jedan klub iz Egipta.

Zanimljivo da su u realizaciji transfera učestvovali Bosanci, tačnije agencija As-11 Sportmanagment u vlasništvu braće Aljić koji su istakli veliko zadovoljno ostvarenim dogovorom.

Najdenov je upisao i četiri nastupa za reprezentaciju Makedonije, a nastupa u veznom redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti