Nakon dvije godine: Adriano ponovo na terenu

Debitovat će za Miami

Nakon dvije godine: Adriano ponovo na terenu

Teme:

Nekada je bio jedan od najvećih talenata svjetskog fudbala, a sada, u poznim igračkim godinama, čeka debi za američkog četveroligaša.

Riječ je o Adrianu, imenu kojeg svi ljubitelji fudbala itekako dobro znaju. Nekada je nosio dres Parme, Intera i Rome, a danas je član američke ekipe Miami Uniteda.

On bi ovog vikenda trebao debitovati za tim za koji je potpisao u januaru, a protivnik u četvrtoj ligi SAD-a će im biti Miami Fusion.

"Trener je rekao da je dobro trenirao. Ja sam optimista, vidjet ćemo šta će se desiti i kako će izgledati na terenu", rekao je predsjednik Miami Uniteda Roberto Sacca.

Adriano trenutno ima 34 godina i bit će veoma zanimljivo vidjeti može li pokazati barem dio onog talenta koji ga je nekada krasio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi