Nani van terena nekoliko sedmica
Foto: EPA

Potvrdio trener Inzaghi

Nani van terena nekoliko sedmica

Trener Lazija Simone Inzaghi potvrdio je nakon sinoćnje utakmice protiv Vitessea da će Portugalac Nani sa terena izbivati nekoliko sedmica. 

Lazio se i prije sinoćnjeg meča petog kola Evropa lige plasirao u šesnaestinu finala, pa rezultata 1:1 i nije bio toliko loš, ali su loše informacije povreda fudbalera koji često ulazi sa klupe.

"Nani je osjetio problem i to je jedina loša stvar večeras. To je prava šteta jer je on taman počeo da se navikava na naš sistem. Narednog mjeseca imamo dosta zgusnut raspored i nadamo se da Nani neće previše dugo da odsustvuje, ali sigurno je da ga neće biti nekoliko sedmica", rekao je Simone Inzaghi.

Trener Lazija se potopm osvrnuo i na samu utakmicu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Veoma sam zadovoljan igrom jer nije lako pronaći motiv u utakmici kada je već sve rješeno. Bez obzira što smo primili rani gol protiv ekipe koja je prošle sezone osvojila Kup Holandije dobro smo reagovali. Sada se moramo spremiti za meč protiv Fiorentine koji svakako neće biti lak jer se radi o dobrom timu", rekao je Inzaghi.

Podsjetimo da Nebesko plavi sada imaju četiri pobjede i remi nakon pet odigranih mečeva u grupnoj fazi Evropa lige i završit će na prvoj poziciji u svojoj grupi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti