"Napravili smo veliku grešku što smo ga prodali ovog ljeta"

Spalletti o Iagu Falqueu

"Napravili smo veliku grešku što smo ga prodali ovog ljeta"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u posljednje vrijeme pružaju odlične partije, ali Luciano Spalletti još uvijek nije u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe.

Vučicu je ovog ljeta napustilo nekoliko igrača, a italijanski stručnjak priznao je da je bila greška što su poslali Iaga Falquea na posudbu u Torino. Roma će sigurno ostati bez ovog igrača jer Torino ima pravo da ga otkupi na kraju sezone što su čelnici kluba najavili da će uraditi.

"Falque igra sjajno u Torinu i moram priznati da preispitujem svoju odluku da ga pustimo da ide. Mislim da smo napravili veliku grešku što smo ga prodali. On je još naš igrač, ali će ga Torino sigurno kupiti na kraju sezone", rekao je Spalletti.

Falque je prošle sezone stigao na Olimpico iz Genove, te je bio standardan u prvom dijelu sezone. Dolaskom Spallettija u Romu on se preselio na klupu, a na kraju je zatražio od kluba da mu nađu novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi