Nastavlja se priča oko Josha Parkera

Ponovo u centru pažnje

Nastavlja se priča oko Josha Parkera

D. Vejo

Nakon što ga nekoliko mjeseci nije bilu u žiži javnosti, napadač Crvene zvezde Josh Parker ponovo se našao u centru pažnje.

Ovoga puta riječ je o njegovom ugovoru, tačnije odlasku. Isti mu ističe u decembru ove godine ali uveliko se priča kako bi napadač mogao već na ljeto napustiti crveno-bijeli tabor.

Iako to svim silama želi Uprava tima iz Ljutice Bogdana, Parker bi da sačeka dok ne pronađe adekvatan klub kao i iznos za koji će otići, što predstavlja problem čelnicima Zvezde.

Ako je sudeći po ovome, onda priča Parker još uvijek nema svoj epilog.

Podsjetimo, tokom zime napadač je svojevoljno napustio trening kamp Zvezde i uputio se u London na nekoliko dana, da bi nakon toga odbio ponudu jednog ruskog prvoligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi