Navasov dolazak u Real pod znakom pitanja

Real još nije uspio prodati niti jednog golmana

Navasov dolazak u Real pod znakom pitanja

A. Beganović

Iako se do prije par dana činilo da je transfer golmana reprezentacije Kostarike i Levantea, Keylora Navasa, u Real Madrid gotova stvar, danas to izgleda mnogo drugačije.

Naime, prema pisanju šapnskih medija Real ima velikih problema sa svojim golmanima, odnosno niti jednog još nije uspio prodati, što otežava Navasov dolazak na Santiago Bernabeu.

Španski mediji tvrde da "kraljevski klub" pravi pritisak na Diega Lopeza, kako bi prihvatio jednu od mnogobrojnih ponuda, ali prošlosezonski standardni golman Reala nema namjeru napuštati Madrid.

Pored toga iz Levantea su saopštili da Navasa u ponedjeljak očekuju na pripremama jer Real još uvijek nije platio odštetnu klauzulu. Bilo kako bilo, gotovo izvjestan transfer došao je do slijepe ulice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.