Navijači Arsenala se javno pobunili protiv Wengera

Online kampanja protiv Francuza

Navijači Arsenala se javno pobunili protiv Wengera

Navijači Arsenala su već neko vrijeme nezadovoljni načinom na koji Arsene Wenger vodi klub sa Emiratesa.

Njihovo nezadovoljstvo je doseglo vrhunac kada su saznali da će Danny Welbeck morati na operaciju, što znači da će Topnici ostati sa samo jednim pravim napadačem u rosteru.

Olivier Giroud je jedini preostali golgeter u ekipi Arsenala, koji je ljetni prelazni rok odradio veoma loše. Na Emirates je od pravih pojačanja stigao tek golman Petr Čech, dok se u ostalim linijama Arsenal nije uspio pojačati.

Navijači londonskog kluba su se glasno pobunili protiv Wengera, a pokrenuli su i online kampanju kojom prizivaju njegovu smjenu. Arsenalove pristalice su popularnom 'Profesoru' poručile da je vrijeme za rastanak, a šta će od svega biti pokazat će vrijeme.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.