Navijači Galate uništili preko 100 stolica na Emiratesu

Iskalili bijes i nervozu

Navijači Galate uništili preko 100 stolica na Emiratesu

UEFA je već objavila da će se Galatasaray, zajedno s Borussijom Dortmund i Baselom, naći pod istragom zbog ponašanja svojih navijača na utakmici 2. kola Lige prvaka.

Navijači turskog kluba su tokom gostovanja na Emiratesu palili baklje koje su potom završavale na terenu. Pored pirotehnike navijači Galate su tokom boravka na jednom od najljepših i najmodernijih stadiona u Engleskoj pokidali, uništili ili oštetili više od 100 stolica u sektoru stadiona namijenjenom za gostujuće navijače.

Fanovi kluba iz Istanbula su bijes zbog visokog poraza od 4:1 očito odlučili iskaliti na stadionskom inventaru, a pretpostavljati je da će račun za odštetu stići na adresu njihovog kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.