Navijači Malmoa šaljivom parolom zovu Ibru nazad u klub

Poželjeli mu brz oporavak

Navijači Malmoa šaljivom parolom zovu Ibru nazad u klub

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana protiv Anderlechta ozbiljno povrijedio koljeno, zbog čega mu predstoji barem šestomjesečna pauza.

Sve je izvjesnije da nakon ovoga United neće ponuditi Ibrahimoviću novi ugovor, a špekuliše se da bi karijeru trebao nastaviti u MLS-u.

Ipak, u njegovom rodnom gradu Malmeu ima i onih optimističnih koji vjeruju da bi se Ibrakadabra mogao vratiti u matični klub.

Na posljednjoj utakmici Malmea, navijači ovog kluba su humorističnom parolom pozvali Ibrahimovića da se vrati u klub u kojem je igrao od 1998. do 2001. godine.

"Zlatane, brz oporavak. U Švedskoj možeš igrati i sa jednim koljenom", poručili su Malmeovi navijači svom idolu, kojeg su tako javno pozvali nazad u klub.

Koliko god  ova poruka bila šaljiva, u njoj vjerovatno ima i mnogo istine, jer bi Ibrahimović i na zalasku karijere sigurno bio dominantan za švedsku ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi