Nemanja Matić preuzeo srbijanski klub

Preuzeo brigu o Jedinstvu

Nemanja Matić preuzeo srbijanski klub

Srbijanski reprezentativac Nemanja Matić u budućnosti će obavljati funkciju prvog čovjeka Jedinstva iz Uba. 

Nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Jedinstva, jednoglasnom odlukom 28 delagata koji su prisustvovali Skupštini odlučeno je da će na čelu kluba biti fudbaler Chelseaja zajedno sa novim predsjednikom Darkom Matićem.

Matić je odmah po dogovoru sa lokalnom zajednicom obavio razgovore sa igračima i objasnio im kakvi su planovi za naredni period, a osim njega sredstva za normalno funkcionisanje kluba će donirati srbijanski reprezentativac Radosav Petrović koji trenutno nastupa za kijevski Dinamo.

Inače, Matić i Petrović su ponikli upravo u Ubu i ulaganje u matični klub za njih je vid zahvale za afirmaciju koji su stekli igrajući za Jedinstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi