Nešto se "kuha": Real Madrid odredio cijenu za Ronalda
Foto: EPA

Portugalac želi da ide?

Nešto se "kuha": Real Madrid odredio cijenu za Ronalda

E. Čaušević

Navijači Real Madrida bili su šokirani informacijom da Cristiano Ronaldo želi napustiti ovaj klub, mada mnogo ne vjeruju da su ove špekulacije istinite.

Nakon još jedne odlične sezone s kraljevskim klubom za Cristiana Ronalda još uvijek nema odmora. On se nalazi u Rusiji s reprezentacijom Portugala gdje će igrati na Kupu konfederacija. Međutim, prethodni dana za Ronalda su bili poprilično pakleni.

Portugalac je optužen za utaju poreza u Španiji, a nakon toga pojavila se informacija da on želi ovog ljeta napustiti Real Madrid. Iako su na prvu svi pomislili da je ovo još jedna u nizu špekulacija, mediji na Pirinejima prenose da se nešto "kuha" što najbolje potvrđuje činjenica da je Real već odredio cijenu za svog najboljeg igrača.

Navodno, Florentino Perez je spreman pustiti Ronalda, ali samo u slučaju da za njega neki klub plati 180 miliona eura. Naravno, to bi bio daleko najveći transfer svih vremena, no pitanje je ko ima hrabrosti izdvojiti toliku sumu novca. Kako piše Marca, jedini klubovi koji bi mogli pokazati volju da plate 180 miliona eura su Manchester United i PSG:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi