Nevjerovatna dominacija Feyenoorda u Holandiji

Sedam mečeva, sedam pobjeda

Nevjerovatna dominacija Feyenoorda u Holandiji

Fudbaleri Feyenoorda ostvarili su danas i sedmu pobjedu u nizu u holandskom prvenstvu.

Oni su danas bili bolji od Rode, kojoj su na domaćem terenu potigli čak pet pogodaka. Sve je počelo u 25. minuti kada je Jorgensen zatresao mrežu gostiju za prednost domaćih.

Seriju golova nastavio je samo osam minuta kasnije El Ahmadi koji je pogodio za 2:0. Do trećeg gola čekalo se sve do 83. minute, a tada je precizan bio Jorgensen. Samo pet minuta kasnije mrežu Rode zatresao je Toornstra, da bi konačan rezultat postavio Kongolo u sudijskoj nadoknadi.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Feyenoord je nakon ovog kola zdržao maksimalan učinak te sada ima čak sedam pobjeda iz sedam kola, dok je Roda na pretposljednjem mjestu sa samo tri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti