Neymar "obećao": Osvojit ću Ligu prvaka i Mundijal
Foto: EPA

Brazilcu ne manjka samopouzdanja

Neymar "obećao": Osvojit ću Ligu prvaka i Mundijal

Neymar je ljetos uspio izaći iz sjenke Lionela Messija šokantnim transferom iz Barcelone u PSG vrijednim čak 222 miliona eura. 

Sjajni Brazilac je konačno dobio priliku biti "glavni" u ekipi, a iako se u posljednje vrijeme špekulisalo o njegovom mogućem napuštanju PSG-a zbog neslaganja s trenerom, on najavljuje velike stvari na kupskom i reprezentativnom planu.

"Želim osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om, a onda i doći do zlata na Svjetskom prvenstvu. To su moji najveći snovi, a nakon toga, vidjet ćemo, možda se i oženim", poručio je Neymar i najavio "pakleno" proljeće i ljeto 2018. godine.

Neymar nije mogao a da se ne osvrne na glasine o njegovom nezadovoljstvu u PSG-u, pa je iskoristio priliku da demantuje sve navode o njegovom mogućem napuštanju Parka prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Pariz je predivan grad, svi su me divno primili, stvarno sam sretan ovdje", kratko je poručio Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi