Nije sve tako sivo: Schicka želi još jedan velikan

Nakon što je Juve otkazao transfer

Nije sve tako sivo: Schicka želi još jedan velikan

E. Čaušević

Mladi češki napadač Patrik Schick nije uspio da prođe ljekarske preglede i potpiše za Juventus iako je sve bilo dogovoreno.

Schick je prije nekoliko sedmica stigao u Torino na ljekarske preglede i mnogi su bili sigurni da je ovaj 21-godišnji napadač novo pojačanje Juventusa. Ipak, Schick nije prošao ljekarske preglede jer je otkriveno da mladi napadač Sampdorije ima problema sa srcem.

Sampdoria je prije nekoliko dana potvrdila da od njegovog odlaska u Juve nema ništa jer je Stara dama odustala od transfera. Međutim, čini se da bi Schicku konačno moglo svanuti, jer je interes za njega pokazao još jedan italijanski velikan.

Naime, Inter je zainteresovan da dovede mladog češkog napadača u svoje redove i iskoriste činjenicu da je Juve odusta od njega. Schick bi u narednim danima trebao doći na ljekarske preglede uz nadu da će ovaj put biti sve kako treba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti