"Nisam ja to lajkao, dijete mi se igralo s telefonom"
Foto: EPA

Urnebesno objašnjene Ogbonne

"Nisam ja to lajkao, dijete mi se igralo s telefonom"

E. Čaušević

Fudbaleri West Hama nalaze se u očajnoj formi, a u ovom kolu poraženi su na domaćem terenu od Brightona sa 3:0.

West Ham je užasno ušao u novu sezonu Premiershipa i nakon devet kola imaju samo osam bodova, te se nalaze na 17. mjestu. Nakon blamaže protiv Brightona mnogi su sigurni da će otkaz na klupi londonskog kluba dobiti Slaven Bilić.

To čekaju i igrači ovog kluba koji žele promjenu trenera, a čini se da će im se to veoma brzo ostvariti. Pažnju na društvenim mrežama privukao je defanzivac West Hama, Angelo Ogbonna koji je na Instagramu lajkao komentar "Bilić odlazi", a nakon toga imao je urnebesno objašnjenje što je to uradio.

"Lajkao sam West Hamov post, a ne tvoj komentar. Tvoj komentar je glup. Moje dijete se igralo s mobitelom i slučajno je lajkalo tvoj komentar. Nemoj biti tako sretan", napisao je Ogbonna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi