"Njihov golman je branio kad je trebalo, naš previše kasno"

Zoran Mamić nakon poraza

"Njihov golman je branio kad je trebalo, naš previše kasno"

Zoran Mamić bio je nezadovoljan nakon poraza svog Dinama na gostovanju u Salzburgu, gdje je mnogo uspješnija bila ekipa Red Bulla.

"Salzburg je bio bolji, brži i koncentrisaniji. To je jedan vrlo jak tim koji je večeras zasluženo slavio. Mi smo svoje šanse imali u prvom poluvremenu ali Soudani i Antolić nisu uspjeli zabiti", rekao je Mamić i dodao:

"Njihov golman je branio na vrijeme, a naš je počeo bilježiti sjajne intervencije već onda kada je, nažalost, bilo gotovo. Drugo poluvrijeme smo otvorili katastrofalno i sreća pa smo zabili ta dva gola na kraju, jer je to ublažilo poraz".

Dinamo ima tri boda nakon tri utakmice i nalazi se na pretposljednjem mjestu u svojoj grupi. Prednjače Celtic i Salzburg sa po sedam bodova, i pred Zagrepčanima je težak zadatak ako se žele plasirati dalje.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.