Odlazi iz Njemačke: Hajrović pred novim transferom
Foto: EPA

Zmaj mijenja sredinu

Odlazi iz Njemačke: Hajrović pred novim transferom

Bh. reprezentativac Izet Hajrović (26) bi, prema natpisima njemačkih medija, mogao ponovo zaigrati u Španiji.

U Werderu u posljednje vrijeme sve manje računaju na Hajrovićeve usluge i njegov odlazak sa Wesera više nije upitan, ali je zato sporno koja će biti nova destinacija u njegovoj profesionalnoj karijeri. 

Prema informacijama iz Njemačke, ovaj brzonogi bh. nogometaš bi u januaru mogao preseliti u Španiju, a za njegove usluge je zainteresovan Deportivo iz La Corune koji je u potrazi za krilnim igračem. 

U slučaju da dođe do realizacije transfera, Hajroviću bi to ujedno bio i povratak u Španiju, gdje je u razdoblju od 2015. do 2016. godine igrao za Eibar kao posuđen igrač. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada nije poznato koliko će Werder tražiti za Hajrovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti