Ordagić: Beitar? Mogli smo bolje proći

Fudbaler Slobode o žrijebu

Ordagić: Beitar? Mogli smo bolje proći

Fudbaleri Slobode na pripremama u Sloveniji su saznali protiv koga će igrati u prvom pretkolu Evropske lige. 

Kuglice u švicarskom Nyonu su odlučile da će izabranicima Husrefa Musemića protivnik biti Beitar Jerusalem iz Izraela, a prvi susret će biti odigran već 30. juna na stadionu Bilinom polju u Zenici. 

"Mogli smo dosta bolje proći, ali šta je, tu je. Beitar Jerusalem je izuzetno nezgodan protivnik i ostaje nam sada da se što bolje pripremimo za ovo vremena što nam je ostalo. Dat ćemo sve od sebe da pokušamo napraviti nešto i svakako da ćemo uživati u ovome što nam dolazi", kazao je veznjak tuzlanske momčadi Amer Ordagić za SportSport.ba, dodavši:

"U cijeloj priči je dobro što prvu utakmicu igramo u Bosni i Hercegovini, tako da uz povoljan rezultat možemo se nečemu nadati. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i da ćemo imati veliku podršku ", dodao je fudbaler Slobode. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Potencijalni protivnici Slobode bili su još Kukës (ALB), Admira Wacker Mödling (AUT), Neftçi (AZE), Zimbru Chisinau (MDA).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi