Ostaje li Pjanić bez trenera? Barcelona želi Rudija Garciju
Foto: EPA

Francuza želi Barcelona

Ostaje li Pjanić bez trenera? Barcelona želi Rudija Garciju

M. Šljivak

Trener Barcelone Gerardo Martino, veoma je blizu odlaska s klupe katalonskog tima, a već se uveliko špekuliše o njegovoj eventualnoj zamjeni. 

Italijanski mediji tvrde da je Barcelona pokazala interes za trenera Rome, Rudija Garciju, koji ove sezone na zaista fantastičan način vodi Vučicu iz Rima. 

Garcia s Romom ima još godinu dana ugovora, a s obzirom na to da odlično vodi ekipu iz Rima, na ponude evropskih bogataša se nije dugo čekalo. Nakon što je navodno interes za njegovo dovođenje pokazao PSG, danas su italijanski mediji donijeli informaciju kako francuskog stručnjaka želi i Barcelona.

Navodno je katalonski tim već kontaktirao Garcijinog menadžera, a on je, prema pisanjima medija u Španiji i Italiji, prvi izbor za nasljednika Gerarda Martina na mjestu trenera Barcelone.

Ipak, rukovodstvo Rome želi zadržati Garciju, te su mu već spremili novi ugovor, koji bi Francuz trebao potpisati do kraja maja. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.