Otočki mediji: Gerrard će dobiti novi ugovor, ali...

Legenda ipak ostaje na Anfieldu

Otočki mediji: Gerrard će dobiti novi ugovor, ali...

Legendarni Steven Gerrard dobit će novi ugovor sa Redsima, izjavio je menadžer kluba Brendan Rodgers.

Iako je Gerrard izjavio kako nije isključena mogućnost da napusti Anfield po završetku ove sezone, britanski Telegraph javlja da će Gerrardu biti ponuđen novi ugovor ali i da će igrati manje sljedeće sezone.

"Stalo nam je da Gerrard ostane dio našeg kluba, a znamo da i on to želi. Iako ima 34 godine nalazi se u dobroj formi, svakodnevno trenira i ne traži poštedu", rekao je Rodgers.

Gerrard će tako vjerovatno ipak ostati u Liverpoolu, s tim da se i on ali i navijači Liverpoola moraju pomiriti sa činjenicom da ga na Anfieldu čeka sve manja minutaža i da vrijeme igra protiv legendarnog Stevieja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.