"Ovo je bilo jako važno za Edina"

Pellegrini nakon Newcastle Uniteda:

"Ovo je bilo jako važno za Edina"

Napadač Manchester Cityja i fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, prekinuo je svoj golgeterski post u Premier ligi.

Kapiten naše najbolje selekcije bio je strijelac trećeg gola za Građane u domaćoj pobjedi od 5:0 nad Newcastle Unitedom. Dijamant je učestvovao i u prva dva gola svog tima. Penal iz kojeg je Aguero pogodio za vodstvo od 1:0 izborio je upravo Edin, dok je naš reprezentativac asistirao Samiru Nasriju za 2:0.

"Bilo je ovo jako važno za Edina. On je jedna od stvari koja je pomogao našem timu da se regeneriše, a Edin i Sergio su se tek vratili nakon povreda", rekao je nakon utakmice menadžer Manchester Cityja, Manuel Pellegrini, te dodao:

"Nije Edin samo postigao gol, on je odlično radio na terenu tokom cijele utakmice. Kako se povećava njegova minutaža na terenu, tako će se vratiti i u pravu formu".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.