"Ozil na terenu izgleda kao da ga ništa ne zanima"

Scholes 'opleo' po Nijemcu

"Ozil na terenu izgleda kao da ga ništa ne zanima"

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda Paul Scholes kritikovao je veznjaka Arsenala Mesuta Ozila.

Scholes smatra da Ozil od dolaska u Arsenal nije pokazao previše toga, i da je cifra od 50 miliona koju su na Emiratesu izdvojili za njega bilo previše novca.

"On na terenu izgleda kao da ga ništa ne zanima. Jednostavno, djeluje mi kao da nema nikakvih ambicija", započeo je Schooles i dodao:

"Možda mu je u Arsenalu super jer nema neki pritisak i imperativ rezultata? I Ozil i njegov klub trebaju pravog vođu na terenu, i to očajnički. Mesut je bio bolji u Realu gdje je osvajao trofeje, dok je Arsenalu uspjeh kada završi na četvrtom mjestu. Možda i to igra ulogu".

Njemački reprezentativac se nedavno vratio na teren, a Arsenal je odmah zaigrao bolje, pa se čini da se Schooles okomio na pogrešnog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.