Partizan se odrekao Andrije Živkovića!

Vraćen kući sa priprema

Partizan se odrekao Andrije Živkovića!

Fudbalski klub Partizan odlučio je odstraniti svog fudbalera Andriju Živkovića iz ekipe.

Još uvijek aktuelni šampion Srbije se za drugi dio sezone priprema na Kipru, ali sve vijesti iz tabora crno-bijelih su sedmicama u debeloj sjeni slučaja 'Andrija Živković'.

Najtalentovaniji fudbaler Partizana će, umjesto da donese višemilionsku zaradu Beograđanima, skupo koštati svoj klub, koji će morati plaćati 'penale' njegovom menadžeru Piniju Zehaviju.

Živković će 30. juna postati slobodan igrač i neće produžiti ugovor sa Partizanom, koji će Zehaviju morati platiti čak 2,5 miliona eura.

Partizan je više puta ponudio novi ugovor svom dragulju, ali su mladi fudbaler i njegov otac odbijali ponude istakavši da ne žele novi ugovor pod istim uslovima u koji je uključena treća strana. Živkovići su željeli sačekati ljeto i razmisliti o produžetku saradnje, ali je postal jasno da od toga neće biti ništa.

Andrija Živković je istakao da mu je žao što će se od kluba koji mu je dao sve rastati na ružan način i priznao je da će ga pogoditi i to što će Partizanu donijeti veliku finansijsku štetu.

S druge strane, većina navijača Partizana krivca za ovaj sunovrat vidi u ljudima koji vode klub i koji su sklapali sporni ugovor sa Živkovićem, kojem daju podršku.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina će do leta tranirati u Teleoptiku sa ostalim igračima na koje Partizan ne računa, a među njima su Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković, Filip Knežević...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi