Paulinho: Želim da dokažem kritičarima da griješe
Foto: EPA

Brazilac poručio

Paulinho: Želim da dokažem kritičarima da griješe

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Paulinho prošle sedmice predstavljen je kao novo pojačanje Barcelone.

Na iznenađenje mnogih katalonski klub je odlučio u svoje redove da dovede brazilskog reprezentativca Paulinha koji je prethodne dvije godine igrao u Kini. Ipak, Barca je odlučila da bi Paulinho mogao biti dobro pojačanje za novu sezonu, te je za usluge nekadašnjeg veznjaka Tottenhama platila 40 miliona eura.

Navijači Barcelone bili su razočarani kada je klub saopštio da je Paulinho novi član ove ekipe. Mnogi vjeruju da je to bio nepotreban potez čelnika Blaugrane, te da im je u ovom trenutku više potrebno pojačanje u napadu nakon odlaska Neymara. No, Paulinho vjeruje da može dokazati da je pravi izbor za Barcu.

"Novi saigrači su me jako dobro primili i osjećam se veoma sretno u Barceloni. Došao sam ovdje da igram i da se izborim za mjesto u početnoj postavi. Također, dat ću sve od sebe da utišam svoje kritičare koji tvrde da sam promašaj ovog kluba", rekao je Paulinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi