Pearson: Žao mi je Pellegrinija

Trener Leicestera

Pearson: Žao mi je Pellegrinija

Manchester City u posljednje dvije utakmice doživio je poraze od Barcelone i Liverpoola, a u šansu za iskupljenje navijačima tražit će u srijedu protiv Leicestera.

Uoči ovog susreta izjavu engleskim novinarima dao je trener Leicestera Nigel Pearson, čija momčad dolaskom Andreja Kramarića igra sve bolje u Premiershipu.

"Žalim Pellegrinija, jer nije mu lako nositi sav taj pritisak. Osvojio je naslov prošle godine, a očekivanja samo rastu. No nije da ih žalim, jer na svakoj poziciji imaju barem dvojicu svjetskih igrača", kazao je Pearson, te naglasio da niti njemu nije mnogo lako.

"Različiti su to pritisci, ali opet nekako slični ako si prvi vrhu, odnosno pri dnu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.