Perez pozvao Alvesa u Real i dobio ekspresan odgovor

Zanimljivo je bilo u Londonu

Perez pozvao Alvesa u Real i dobio ekspresan odgovor

Endin Čaušević

U Londonu je sinoć održana FIFA-ina ceremonija proglašenja najboljeg igrača svijeta za 2017. godinu.

Kako se i očekivalo najbolji igrač u 2017. godini je Cristiano Ronaldo koji je imao sjajnu sezonu sa Real Madridom. Kraljevski klub je dominirao sinoć u Londonu jer je čak pet igrača ovog kluba bilo u najboljem timu godine, dok je za najboljeg trenera proglašen Zinedine Zidane.

U centru pažnje bio je i predsjednik ovog kluba Florentino Perez koji je imao zanimljiv razgovor sa nekadašnjim igračem Barcelone Danije Alvesom. Perez je potvrdio da se na zanimljiv način šalio sa Alvesom, te da ga je ponovo pozvao da dođe na Santiago Bernabeu.

"Naletio sam na njega u dvorani i kao i obično bio je veoma prijateljski nastrojen. Malo smo se odlučili našaliti i rekao sam mu ponovo da je trebao doći u Real Madrid. On mi je ekspresno odgovorio da ga više nikada ne zovem, nasmijao se i otišao", rekao je Perez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti