Trener Želje nakon utakmice

Petrović: Pobijedio je sretniji tim

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara oprostili su se od Evropske lige večerašnjim porazom u revanšu 2. pretkola protiv švedskog AIK-a (2:0).

AIK je na domaćem terenu uspio da slavi sa 2:0 i plasira se u treće pretkolo gdje će igrati protiv Brage. Nakon meča na Friends Areni održana je press konferencija na kojoj je trener Plavih Slavko Petrović izjavio da je večeras pobijedio sretniji tim

"Vidjeli smo jednu tvrdu, disciplinovanu i korektnu utakmicu od obje ekipe. Pobijedio je malo sretniji tim. Iskoristio je najjače oružje, a to je prekid. I mi smo imali svoje šanse, ali nije nas htjelo. Tako da mogu čestitati samo AIK-u i poželjeti im sreću protiv Brage", rekao je kratko Petrović na press konferenciji nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi