Pique pati od misteriozne bolesti

Propušta meč protiv Las Palmasa

Pique pati od misteriozne bolesti

Defanzivac Barcelone Gerard Pique pati od misteriozne bolesti.

Fudbaleri ovog španskog kluba bili su slobodni u ponedjeljak i utorak, a Pique nije trenirao ni u srijedu i četvrtak. Danas se pojavio u Trening centru, ali ponovo nije trenirao.

Iz Barcelone su poručili da se Pique ne osjeća dobro, ali španski mediji nagađaju da je riječ o misterioznoj bolesti. Nagađa se kako Pique ima problema sa malaksalosti ili nekom vrstom viroze, pa se vjeruje da on još neko vrijeme neće biti na terenu. 

Vjerovatno će ovaj defanzivac propustiti meč protiv Las Palmasa koji je programu u nedjelju. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Barcelona i Real Madrid vode mrtvu trku za šampiona Španije, a Katalonci su trenutno prinuđeni da čekaju kiks Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi