Pjaca: Presretan sam, nije moglo bolje!

Mladi napadač Dinama

Pjaca: Presretan sam, nije moglo bolje!

Zagrebački Dinamo je večeras stigao do pobjede protiv Celtica na Maksimiru, a junak u golijadi bio je Marko Pjaca koji je postigao tri gola.

"Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija ali ne trebamo sada žaliti. Hvala Bogu pa smo pobijedili, a ja sam posebno presretan svojim izdanjem", započeo je mladi napadač i nastavio:

"Ovo je divan osjećaj i najbolji mogući završetak evropske sezone, kada već nismo prošli. Iskoristio sam svoje prilike i zabio tri gola u Evropskoj ligi i za mene ova noć nije mogla biti bolja. Sačuvao sam dres i loptu s ove utakmice za uspomenu".

Zanimljivo, Marko Pjaca je ove sezone drugi igrač Dinama koji je upisao hetrik. To je još učinio Soudani u prvom kolu protiv Astre.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.