Pjanić: Imam ponuda, ali interesuje me samo Roma
Foto: EPA

Bh. reprezentativac sretan u Romi

Pjanić: Imam ponuda, ali interesuje me samo Roma

Iako se za Miralema Pjanića već neko vrijeme interesuju velikani poput Bayerna i Manchester Uniteda, naš reprezentativac zasad ignorira glasine i svoje misli usmjerava samo na budućnost u Romi. 

"Navijači mogu biti mirni. Moj ugovor traje do 2018. godine i trenutno sam fokusiran samo na Romu", kazao je Pjanić, te dodao:

"Postoji nekoliko ponuda i često sam razgovarao sa trenerom o svemu tome, ali on zna da me u ovom trenutku interesuje samo Roma. Ovdje sam mnogo sretan", istakao je Pjanić.

Pored navodnog interesa Bayerna i Manchester Uniteda, za ovog 24-godišnjeg fudbalera zainteresvani su i čelnici Paris Saint Germaina. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.