Pjanić u Parizu gledao susret PSG-a i Marseillea

Miralem na Parku prinčeva

Pjanić u Parizu gledao susret PSG-a i Marseillea

E. Škorić

Utakmicu 27. kola francuske Ligue 1 između PSG-a i Marseillea na Parku prinčeva  posmatrali su mnogi uvaženi gosti, a među njima i jedan bh. reprezentativac...

PSG je večeras nastavio dominaciju, te pogocima Maxwella i Edinsona Cavanija s 2:0 pobijedio Marseille. Parižani su se dodatno učvrstili na prvom mjestu u Francuskoj.

Ono što je zanimljivo, režiser prijenosa utakmice s Parka prinčeva u jednom je trenutku uočio u VIP loži pariškog stadiona i Miralema Pjanića.

Naš sjajni veznjak posmatrao je večerašnji duel. Zanimljivo, tokom čitavog zimskog prijelaznog roka Pjanić se spominjao kao pojačanje PSG-a, a i  sam trener francuskog kluba Laurent Blanc je tvrdio kako namjerava dovesti Pjanića.

Roma nije htjela da se odrekne fantastičnog igrača veznog reda, ali nije isključeno da na ljeto Pjanić zaigra u tandemu sa Ibrahimovićem, Cavanijem....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.