Pogba će godišnje zarađivati 4.5 miliona eura

Italijanski mediji tvrde

Pogba će godišnje zarađivati 4.5 miliona eura

A. Beganović

Francuski reprezentativac Paul Pogba danas je s Juventusom potpisao novi ugovor do sredine 2019. godine.

Iako službenih informacija o visini Pogbinih primanja nema, italijanski mediji tvrde da će zarađivati tri puta više nego do sada, odnosno da će mu godišnja plata sa 1.500.000 eura porasti na 4.500.000 eura.

"Ne bih o visini njegovih primanja, no vjerujemo da povećanje plaće odgovara Pogbinim vrijednostima. Podsjetio bih vas da recimo u Bayernu, koji je razbio Romu, mnogo igrači zarađuju više od 10 miliona eura godišnje", izjavio je generalni direktor Juventusa, Beppe Marotta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.