"Pogba me nagovara da dođem u Juventus"

Mladi fudbaler Uniteda

"Pogba me nagovara da dođem u Juventus"

Mladom fudbaleru Andreasu Pereiri na kraju sezone ističe ugovor s Manchester Unitedom. 

Za usluge ovog 19-godišnjeg Brazilca belgijskih korijena zainteresovani su brojni evropski velikani, a glavni favorit za njegovo dovođenje je Juventus.

"Razgovaram sa Pogbom često. On mi je dobar prijatelj i dosta puta me nagovara da dođem u Juventus, jer smatra da bi to bio pravi potez u mojoj karijeri", kazao je za Tuttosport Pereira, koji vjerovatno neće produžiti ugovor sa Unitedom.

"Moj agent razmatra sve ponude, uključujući i onu od Juventusa. Nije tajna ni da je Manchester United tokom januarskog prijelaznog roka odbio već nekoliko ponuda za moje usluge", otkrio je Pereira.

Podsjećanja radi, Pereira je u redove Manchester Uniteda stigao 2012. godine iz holandskog PSV-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.