Pojačanje za Ligu prvaka: Veliko ime dolazi u Rijeku

A prijelazni rok nije ni počeo

Pojačanje za Ligu prvaka: Veliko ime dolazi u Rijeku

Iako prijelazni rok u Hrvatskoj nije ni počeo, Rijeka je već dobila ogromno pojačanje za sljedeću sezonu i to u vidu Marina Tomasova. 

Ovaj iskusni ofanzivac se nije najbolje snašao u Saudijskoj Arabiji, gdje je u proteklih godinu dana nastupao kao posuđen igrač Rijeke, a budući da Al-Nasr nije iskoristio opciju otkupa ugovora, izvjesno je da se vraća u Rijeku. 

Prilikom odlaska Tomasov je poručio da je tužan i kako će se jednog dana sigurno vratiti na Rujevicu, a povratak će se, kako stvari stoje, dogoditi i brže od očekivanog. S obzirom na važeći ugovor s Rijekom, Tomasov će se pojaviti na početku priprema za novu sezonu i trebao bi predvoditi nove prvake Hrvatske u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tomasov je, prije nego što je otišao u Saudijsku Arabiju na poziv Zorana Mamića, slovio za najboljeg igrača Rijeke.  

Za Al-Nasr je u proteklim mjesecima odigrao 30 utakmica. Postigao je ukupno pet pogodaka, uz dvije upisane asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi