Policija pretresala stanove zvijezda PSG-a

Akcija Francuske policije

Policija pretresala stanove zvijezda PSG-a

D. Rakanović
Teme:

Francuska policija upala je u jutros u domove trojice argentinskih fudbalera u sklopu istrage o utaji poreza. 

Policija je jutros pretresla stanove igrača PSG-a Angela Di Marije i Javiera Pastorea, kao i stan fudbalera Nantesa Emilianoa Sale.

Francuski mediji su objavili informaciju da je policija radi prikupljanja dokaza posjetila kancelarije PSG-a i Park prinčeva.

Kako navode mediji u Francuskoj, policija pretresa klupske prostorije i stanove navedenih igrača, nakon objave čuvenog portala Football Leaks o navodnom pranju novca u Parizu. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je pod istragom francuskih vlasti jer je navodno potpisao ugovor sa jednom kompanijom iz Paname koja je dobila dio primanja igrača, iako iz PSG-a negiraju da su platili naknadu prilikom ovog dogovora. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi