Poraz od Pescare koštao otkaza Ivana Jurića

Poznat i njegov nasljednik

Poraz od Pescare koštao otkaza Ivana Jurića

S. Mlaćo
Teme:

Nogometaši Genove jučer su sa visokih 5:0 deklasirani od Pescare u okviru 25. kola Serie A.

Već nakon prvih 45. mintua bilo je 3:0 za domaće, te je bilo jasno da se gostima ne piše dobro. 

Ceh zbog poraza platio je hrvatski stručnjak Ivan Jurić (41). Jurić je smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba, što je i očekivana odluka, a a novi trener kluba je Andreu Mandorlinija koji je potpisao ugovor na godinu i pol dana. 

Poraz od Pescare razljutio je navijače Genove koji su napali autobus sa igračima, a zanimljivo da nisu imali zamjerke na rad Jurića. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, upravo je on platio ceh za jučerašnji poraz, te napustio klub nakon osam mjeseci. Genoa se nakon 25. odigranih kola nalazi na 16. mjestu sa samo 25 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti