Predsjednik PSG-a najavio: Mnoge stvari će se promijeniti
Foto: EPA

Nasser Al Khelaifi najavio promjene

Predsjednik PSG-a najavio: Mnoge stvari će se promijeniti

M. Šljivak
Teme:

Ekipa PSG-a sinoć je poražena u Nici s 3:1, te će vjerovatno ostati bez naslova prvaka Francuske.

Monaco je tri boda ispred Parižana i tim Unaija Emeryja je u teškoj situaciji u finišu sezone i trebaće im pravo čudo da odbrane naslov.

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi najavio je velike promjene za narednu sezonu. Jednom rečenicom je jasno istakao šta će se desiti s timom.

"Moramo promijeniti mnogo stvari ovog ljeta", kratko je rekao Al Khelaifi.

Jedan od onih koji bi mogao platiti za lošu sezonu je upravo trener Emery. Pored njega se spominje odlazak velikog broja igrača, ali i transferi nekih od najboljih fudbalera Evrope.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Biće svakako zanimljivo vidjeti s koliko novca će PSG ući na tržište ovog ljeta. Promjene za ovaj tim su neophodne i sigurno je da će u novu sezonu ući s novim licima u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti