Promašaj karijere Samuela Eto'oa
Foto: Screenshot

Kamerunac se propisno obrukao

Promašaj karijere Samuela Eto'oa

Antalyaspor i Osmanlispor su odigrali posljednju utakmicu šestog kola turske Super lige. Domaćini su slavili rezultatom 3:0, ali se strijelac jednog od golova, Samuel Eto'o uspio i propisno obrukati.

Eto je doveo svoju ekipu u vodstvo već u petoj minuti utakmice. Iskusni Kamerunac je bio siguran s bijele tačke, a u 41. minuti je Nasri sjajnim golom udvostručio vodstvo Antalyaspora.

Samuel Eto'o je u 83. minuti imao priliku postići svoj drugi gol na utakmici i riješiti sve dileme oko pobjednika. Menez je odlično ubacio loptu, ali je 36-godišnji Kamerunac sa dva metra udaljenosti uspio poslati loptu pored lijeve stative gola Osmanlispora.


Na Eto'ovu sreću gosti nisu uspjeli ugroziti vodstvo Antalyaspora, a Maicon je u 85. minuti, ipak, donio 3:0 domaćinima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Čini se da ovaj, nekada, fantastični napadač Barcelone i Intera u poznim godinama ipak počinje gubiti golgeterski instinkt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi