PSG bira između Kroosa i Busquetsa
Foto: EPA

PSG želi dovesti veznog igrača

PSG bira između Kroosa i Busquetsa

M. Šljivak

Ekipa PSG-a zainteresovana je za dovođenje fudbalera Real Madrida i Barcelone Tonija Kroosa i Sergija Busquetsa.

Francuski prvak želi u svoje redove dovesti još jednog veznog igrača tijekom ovog ljeta, a pojačanja će tražiti između Realovog Tonija Kroosa i Sergija Busquetsa.

Rukovodstvo bogataša iz Pariza pokušaće dovesti jednog od ovih fudbalera. Poslaće ponude na obje adrese, te će pokušati dogovoriti transfer do kraja ljetnog prelaznog roka.

Kroos je u Real stigao 2014. godine. Postao je standardan član prvog sastava Kraljeva, te je odigrao 36 mečeva i postigao je dva pogotka.

Prethodno je nosio dres minhenskog Bayerna, gdje je počeo karijeru, te Bayera iz Leverkusena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S druge strane, Sergio Busquets je kompletnu karijeru proveo u Barceloni. Već nekoliko godina je standardan član prvog sastava, ali se sve češće spominje njegov odlazak iz kluba.

Pored PSG-a, interes za usluge ovog fudbalera, pokazuje i londonski Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.