Rade Krunić na pragu Crvene zvezde

Mladi reprezentativac BiH

Rade Krunić na pragu Crvene zvezde

Rade Krunić, mladi reprezentativac BiH, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima Crvene Zvezde. 

Ovaj 21-godišnji fudbaler Donjeg Srema u razgovoru za srbijanske medije otkrio je da je dogovorio sve sa čelnicima tima sa Marakane.

"Situacija je moram da priznam malo delikatna. Na neki način sam se i dogovorio sa Crvenom zvezdom, ali ne mogu još da kažem da je i zvanično riješeno. Čekam da vidim šta će biti sa ponudama koje sam dobio iz inostranstva i ukoliko ne bude ništa što bi zadovoljilo moje apetite, mogu da kažem da se od proljeća igram za Crvenu zvezdu", izjavio je Krunić.  

Iako je na ljeto bio potpisao predugovor s Veronom, Krunić ističe da se neće vraćati u Italiju. 

"Ispali su veoma nekorekti prema meni. Mislim da me nisu baš u potpunosti htjeli u ekipi. Nisu ispoštovali bukvalno ništa od onoga što smo se dogovorili. Istina, pozvali su oni mene sad na pripreme, imam priliku da odem u Italiju, ali ja sam to odbio. Sada čekam raskid ugovora i od januara sam i zvanično slobodan igrač", kazao je Krunić. 

Podsjetimo, Krunić je karijeru počeo u Sutjesci iz Foče, a već skoro dvije godine član je Donjeg Srema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.