Radoja produžava saradnju sa Celtom

Srbijanski fudbaler ostaje na Balaidosu

Radoja produžava saradnju sa Celtom

D. Vejo

Srbijanski fudbaler Nemanja Radoja produžit će ugovor sa ekipom Celte iz Viga.

Ovom 23-godišnjem veznjaku, trenutni ugovor ističe u junu 2019. godine, ali rukovodstvo Celte ne želi da čeka. Tim iz Viga spreman je da produži saradnju sa igračem sredine terena.

Naime, čelnici kluba će u otkupnu klauzulu ubacit iznos od 10 miliona eura što je zaista velika cifra. Od kada je stigao u Primeru, Radoja zna samo za kvalitetne partije, čime je postao neizostavna karika u timu Eduarda Berizzoa.

"Nama je u cilju da Radoja bude i dalje naš igrač. Želimo produžiti ugovor sa njim, to je u interesu sviju", kazao je predsjednik kluba, Felipe Minambres.

Ekia Celte trenutno zauzima devetu poziciju u Primeri sa 24 osvojena boda.

Prije Celte, Radoja je nosio dres Vojvodine, ČSK-a i Cementa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi