Trener Beitara uoči Slobode

Ran Ben Shimon: Samo me pobjeda sutra može zadovoljiti

D. Kurbegović
Teme:

Nogometaši Beitar Jerusalema sutra će na Bilinom polju gostovati ekipi tuzlanske Slobode u okviru prvog pretkola Evropske lige. Izraelci u utakmicu ulaze kao blagi favoriti, a njihov trener na press konferenciji je istakao da nema nekih nepoznanica između ekipa, te da je teren jedino mjerilo.

"Naša očekivanja su velika, sutra je za nas veoma važna utakmica, Sloboda je dobar tim, ali isto tako mi očekujemo povoljan rezultat. Sutra je za nas prva utakmica sezone i to je veoma bitno da je što bolje završimo.Znamo da je naš protivnik dobra ekipa, ali mi samo razmišljamo o svojoj igri, odbrani i napadu kako će to sve sutra izgledati" ističe Shimon.

Sutra bi ga jedino zadovoljila pobjeda i sjeća se da je Izrael u Zenici poražen od Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo da se u ovoj zemlji kao i kod nas igra s dosta emocija, ali mi sutra ne igramo protiv Bosne i Hercegovine nego protiv Slobode. Znamo da su oni motivisani, ali znamo mi o njima koliko i oni o nama, tako da ćemo vidjeti sutra šta će se desiti. Kojim bi rezultatom sutra bio zadovoljan, pa ne znam, vidjet ćemo šta će se desiti, ali mene bi zadovoljila samo pobjeda, jer u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo protivnika", kazao je Ran Ben Shimon trener Beitara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi