Razočarenje za Marcusa Rashforda

Ostat će bez poziva u reprezentaciju

Razočarenje za Marcusa Rashforda

Sjajni mladi fudbaler Manchester Uniteda Marcus Rashford našao se u nemilosti novog trenera ove ekipe Josea Mourinha.

Iako je prošle sezone često dobijao prilike da igre u prvoj postavi kod tadašnjeg trenera Lousa van Gaala, Mourinho mu veoma rijetko pruža prilike za igru, a upravo zbog toga Rashford neće dobiti poziv u reprezentaciju Engleske od strane novog selektora Sama Allardycea.

"Veliki je problem što Rashford n igra gotovo nikako. To mi otežava da ga pozovem u reprezentaciju", rekao je Allardyce.

Podsjetimo da je Rashford prošle sezone naprosto eksplodirao u dresu Manchester Uniteda i to nakon što mu je krajem februara tadašnji trener Crvenih đavola Louis van Gaal ukazao šansu da igra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši selektor Engleske Roy Hodgson pozvao ga je na Euro nakon što je postigao osam golova prošle sezone te mu je ukazao povjerenje i na dvije utakmice Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi