Real poslao ponudu za Donnarummu koju Milan neće odbiti?

Uz novac nude i Navasa

Real poslao ponudu za Donnarummu koju Milan neće odbiti?

E. Čaušević

Italijanski golman Gianluigi Donnarumma prije nekoliko dana odbio je produžiti ugovor s Milanom koji ističe narednog ljeta.

Ovaj 18-godišnji golman je na meti mnogih evropskih velikana, a iako je najavljivao ostanak na San Siru na kraju je svojim potezom šokirao navijače ovog kluba. Donnarumma je nekoliko sedmica pregovarao s čelnicima kluba oko novog ugovora, ali je na kraju odlučio da odbije ponudu Rossonera, te će najvjerovatnije ovog ljeta promijeniti sredinu.

Italijanski mediji nakon njegove odluke odmah su počeli špekulisati gdje bi ovaj mladi golman mogao otići jer na stolu ima nekoliko primamljivih ponuda. Međutim, glavnu riječ sada ima i Milan koji neće tek tako željeti pustiti jednog od najboljih golmana svijeta.

Navodno, ponudu za Donnarummu već je spremio Real Madrid koji zna recep za njegovod dovođenje. Naime, kraljevski klub je spreman da pusti Keylora Navasa na San Siro uz 15 miliona eura za Donnarummu. Kako pišu mediji na Apeninima ova ponuda bi mogla zadovoljiti apetite Rossonera koji ne žele da Donnarumma napustio ovaj klub narednog ljeta kao slobodan igrač.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi