Remi Lechije i Pogona, Vranješ igrao cijeli susret

Poljska Ekstraklasa, 3. kolo:

Remi Lechije i Pogona, Vranješ igrao cijeli susret

Lechia, za koju nastupa bosanskohercegovački reprezentativac Stojan Vranješ, odigrala je neriješeno u 3. kolu poljske Ekstraklase. Protivnik tima iz Gdańska bio je Pogon Szczecin, a konačan rezultat susreta glasio je 1:1.

Prvi pogodak na utakmici viđen je već u 14. minuti susreta, kada je Buksa nakon asistencije Borysiuka pogodio za 1:0. Gostujući tim je devet minuta kasnije uspio izjednačiti, a to je ujedno bio i posljednji pogodak na susretu. 

Stojan Vranješ je odigrao cijeli susret za svoj tim, a nakon tri odigrana kola njegova Lechia zauzima 11. poziciju u poljskom prvenstvu. Na prvom mjestu nalazi se Legia sa šest osvojenih bodova, koliko još imaju Korona, Leczna i Piast. 

Ekstraklasa, 3. kolo: 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Lechia - Pogon Szczecin 1:1 (Buksa 14. / Zwolinski 23.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.