Remi Partizana i Radničkog iz Niša

Super liga Srbije

Remi Partizana i Radničkog iz Niša

D. Vejo

Fudbaleri Partizana remizirali su prije nekoliko trenutaka sa ekipom Radničkog iz Niša na svom terenu rezultatom 1:1 (0:1).

Tim iz Humske dobro je otvorio utakmicu. Međutim, Radnički nije došao s bijelom zastavom u Beograd što je i dokazao u 31. minuti kada je Pavkov goste doveo u vodstvo od 0:1, čime postavlja rezultat prvog dijela.

Drugo poluvrijeme proteklo je u znako crno-bijelih. Igrao se 48. minut, kada Đurđić poravnava rezultat. Do kraja meča, Partizan je pokušavao preko centarfora da stigne do pogotka i pobjede, ali sve je ostalo na tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi