Roma odlučila: Prodajemo Pjanića!
Foto: EPA

Gazzetta dello Sport tvrdi

Roma odlučila: Prodajemo Pjanića!

M. Šljivak

Ekipa Rome odlučila je prodati bh. reprezentativca Miralema Pjanića, tvrdi Gazzetta dello Sport.

Interes za uslugama 25-godišnjeg veznjaka Vučice je ogroman, a u svojim redovima ga žele vidjeti Juventus, Bayern, Barcelona...

Čini se kako je tim s Olimpica donio konačnu odluku u slučaju Pjanić. Odlučili su ga prodati i tako zaraditi na njegovom transferu umjesto da mu značajno povećaju primanja koja traži.

Pjanić ne želi produžiti ugovor ako mu se ne poveća plata. Vučica nema namjeru da mu ponudi više novca i Gazzetta dello Sport tvrdi kako je rukovodstvo kluba odlučilo da ga proda.

Navodno, spremni su ga prepustiti Juventusu. Aktuelni prvak Italije poslao najbolju ponudu od 35 miliona eura i plus jednog igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma će birati između Simonea Zaze, Roberta Pereyre i Kwadea Asamoaha, a kako stvari stoje bh. veznjak će na ljeto put Torina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti