Ronaldinho potpisuje ugovor sa Chennai Titansima?

Odlazi u Aziju?

Ronaldinho potpisuje ugovor sa Chennai Titansima?

Fudbalska liga Indije nakon Alessandra Del Piera mogla bi dobiti još jednu veliku zvijezdu. Naime, kako piše tamošnji list The Hindu legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho, koji je trenutno bez kluba mogao bi zaigrati za Chennai Titanse.

Prema pisanju ovoga lista dvostruki osvajač Zlatne lopte, nakon što je ostao bez angažmana mogao bi pojača člana tamošnje Super lige, a ugovor bi trebao potpisati na dvije godine.

Ronaldinhov brat, koji mu je ujedno i agent je već obavio sastanke sa rukovodstvom kluba, pa nikoga ne bi trebalo čuditi da u narednim danim ili možda čak i satima Ronaldinho dobije novi klub.

Nakon razlaza sa Atletico Mineirom Ronaldinho je slobodan igrač, pa se ne mora previše osvrtati na kraj prelaznog roka koji se bliži, a u sve to liga u Indiji počinje tek u oktobru, piše Hindu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.