Ronaldo: Ovo je moja najbolja sezona u karijeri

Portugalac uživa na odmoru

Ronaldo: Ovo je moja najbolja sezona u karijeri

E. Čaušević

Portugalski fudbaleri Cristiano Ronaldo iza sebe ima sezonu iz snova.

Ronaldo je s kraljevskim klubom uspio da osvoji titulu Lige prvaka, a nakon toga s reprezentacijom Portugala stigao je do krova Evrope. Portugalac ne krije da je ovo za njega sezona iz snova.

"Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri. Osvojio sam dvije velike titule sa klubom i reprezentacijom. Ovo će se zauvijek pamtiti. Bilo je emotivno slaviti titulu Lige prvaka, ali još više trofej s Portugalom", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Portugalac je sada sigurno prvi favorit da osvoji Zlatnu loptu. Ipak, Ronaldo je dodao da ne želi sada razmišljati o tome jer je pred njim još pola godine do dodjele nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi